RU
+38 094 950-98-68
Натискаючи на кнопку «Зателефонуйте мені», ви
погоджуєтеся на обробку персональних даних у
відповідності з політикою конфіденційності
ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ https://mfinance.com.ua/
Під час користування Сайтом на його сторінках можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 2.2., 2.3. та 2.4. цього Положення. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

· системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics, тощо);

· соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад Facebook, тощо);

· системи банеропоказів (наприклад AdRiver, тощо);

· інші ресурси.

Виключно з метою покращення функціонування Сайту ФК «МАРИН-ФІНАНС» може використовувати сервіси третіх осіб, які додатково дозволяють здійснюв
1. Загальні положення

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "МАРИН-ФІНАНС" ідентифікаційний код ЄДРПОУ – 43231894, місцезнаходження: 65014, м. Одеса, ВУЛИЦЯ МАРАЗЛІЇВСЬКА, будинок 28 (далі – ФК "МАРИН-ФІНАНС") цим положенням «Про конфіденційність для користувачів сайту https://mfinance.com.ua (надалі – «Положення») встановлює принципи отримання персональних даних, а також види персональних даних, Користувачів сайту https://mfinance.com.ua (надалі – «Сайт»), які збираються, використовуються, обробляються та захищаються ФК "МАРИН-ФІНАНС"

Сайт призначен для користування виключно повнолітніми особами.

2. Особливості інформації, яка обробляється

ФК "МАРИН-ФІНАНС" отримує знеособлену загальну інформацію за результатами підрахунку таких даних, як: загальна кількість відвідувань Сайту, кількість відвідувань кожної сторінки Сайту, тощо. Ця інформація використовується виключно з метою оцінки рейтингу Сайту, подальшого покращення їх роботи та вдосконалення процесу надання фінансових послуг.

ФК "МАРИН-ФІНАНС" здійснює збір та обробку наступних даних Користувачів під час користування ними Сайтом:

2.1. даних, що надаються Користувачами як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі користування Сайтом;

2.2. файли cookie;

2.3. IP-адреси;

2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів;

ФК "МАРИН-ФІНАНС" включає дані Користувача до бази персональних даних з моменту, коли він уперше починає користуватися Сайтом, а також постійно протягом строку користування послугами ФК "МАРИН-ФІНАНС".

ФК «МАРИН-ФІНАНС» здійснює обробку персональних даних Користувача з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, в яких з'являється необхідність для належного надання послуг).

ФК «МАРИН-ФІНАНС» використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

За умови коли згода на це отримана з боку ФК «МАРИН-ФІНАНС» від Користувача у повній відповідності до чинного законодавства України, ФК «МАРИН-ФІНАНС» має право передавати персональні дані Користувача, повністю або частково, третім особам без повідомлення про це Користувачеві, в тому числі в наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт; особам, що є пов'язаними/афілійованими з ФК «МАРИН-ФІНАНС»; новому власнику ФК «МАРИН-ФІНАНС» для оброблення з метою, передбаченою цією Угодою та чинним законодавством України; іншим третім особам, якщо на Сайті передбачено відповідний функціонал і такі особи приймають на себе зобов'язання щодо дотримання законодавства про захист персональних даних та внутрішніх політик ФК «МАРИН-ФІНАНС».
ати збір та обробку наступних даних Користувачів під час користування ними Сайтом:

· роздільна здатність екрану пристрою Користувача;

· тип пристрою, операційної системи, інтернет-браузера Користувача;

· геолокація Користувача (виключно країна);

· мова відображення Сайту;

· переміщення, кліки миші; натискання клавіш клавіатури пристрою Користувача;

· відвідувані сторінки Сайту, час та дата відвідування сторінок Сайту;

· URL-адреса, домен.

Зазначені дані не є персональними даними в розумінні Закону України «Про захист персональних даних».

3. Права Користувача щодо захисту його персональних даних

Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. ФК «МАРИН-ФІНАНС» вживає всіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача та запобігання несанкціонованому доступу до таких даних. Такі заходи були спеціально розроблені для захисту персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу, розкриття, зміни чи знищення, а також інших видів неналежного використання. Для захисту персональних даних ФК «МАРИН-ФІНАНС» може використовувати кодування, протоколи захисту інформації, шлюзи безпеки, фізичні системи замків та ключів, внутрішні обмеження, захист за допомогою паролів та інші заходи безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу до персональних даних. Зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, розміщеному в захищених приміщеннях, доступ до яких суворо обмежено.

4. Використання IP-адреси

Адреса інтернет-протоколу (IP-адреса) є комбінацією цифр, що автоматично надається комп'ютеру Користувача під час інтернет-сесії, коли він підключається до свого інтернет-провайдера через локальну мережу.

ФК «МАРИН-ФІНАНС» та/або треті особи, що технічно обслуговують Сайт, можуть збирати IP-адреси з метою системного адміністрування та аудиту використання Сайту. ФК «МАРИН-ФІНАНС» може використовувати IP-адресу для ідентифікації Користувачів Сайту у випадку, коли це необхідно для захисту процесу надання послуг, самого Сайту або інших Користувачів.

Фактом відвідання Сайту Користувач надає ФК «МАРИН-ФІНАНС» та/або третім особам, що технічно обслуговують Сайт, свою згоду на збирання та використання IP-адреси з метою, зазначеною у цьому розділі.

5. Файли Cookie

У роботі Сайту використовується технологія Сookies.

Сookie – це текстовий файл невеликого розміру, що зберігається на жорстких дисках Користувачів сервером Сайту. Ці файли додають функціональності Сайту або допомагають ефективніше та чіткіше аналізувати використання Сайту.

Наприклад, сервер може використовувати Сookie для того, щоб Користувачу не потрібно було вводити пароль (у випадках, коли це необхідно) більше ніж один раз, відвідуючи Сайт.

Фактом відвідання Сайту Користувач надає ФК «МАРИН-ФІНАНС» та третім особам, що технічно обслуговують Сайт, свою згоду на збирання, оброблення та використання даних в межах використання технології Сookies.

При цьому у Користувача є можливість обрати: використовувати технологію Сookies або відмовитися від цього. Більшість інтернет-браузерів автоматично приймають Сookies, але Користувач може змінити налаштування свого браузера та відмовитися від цієї технології або отримувати кожного разу попередження, коли такі файли зберігаються на комп'ютері. Детальнішу інформацію про такі можливості можна отримати, звернувшись до інструкції з використання інтернет-браузера.

6. Посилання на інші веб-сайти

Сайт ФК «МАРИН-ФІНАНС» може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від ФК «МАРИН-ФІНАНС» щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. Рекомендуємо ознайомитися з положенням про конфіденційність усіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію таким сайтам або через них.

7. Інші умови

Це Положення набирає чинності з моменту його публікації на Сайті https://mfinance.com.ua та діє до моменту внесення змін та/або доповнень до нього чи його викладення у новій редакції.

ФК «МАРИН-ФІНАНС» залишає за собою право у будь-який час внести зміни до Положення, які набудуть чинності одразу після розміщення на Сайті. ФК «МАРИН-ФІНАНС» рекомендує регулярно переглядати Положення. Користувачі мають права згідно з чинним законодавством України, що передбачають доступ до персональних даних, які опрацьовуються, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на Сайті.



ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Я, (надалі «Клієнт»), виступаючи в якості суб'єкта персональних даних, надаю ТОВ "ФК "МАРИН-ФІНАНС" (надалі ФК «МАРИН-ФІНАНС»):



1. Згоду на обробку ФК «МАРИН-ФІНАНС» моїх персональних даних, тобто вчинення таких дій: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, розповсюдження (у тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних з наступною метою:

  • прийняття ФК «МАРИН-ФІНАНС» рішення щодо укладення договору Кредиту;

  • здійснення ідентифікації для цілей запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення;

  • надання мені пропозицій продуктів і послуг ФК «МАРИН-ФІНАНС»;

  • надання мені знижок і пільгових умов надання позик;

  • аналіз моїх даних та моє обслуговування як Клієнта ФК «МАРИН-ФІНАНС»;

  • просування послуг ФК «МАРИН-ФІНАНС»;

  • отримання мною фінансової інформації;

  • з іншою метою, що не суперечить Закону України «Про захист персональних даних» (надалі «Закон»).

2. Перелік персональних даних, на обробку яких я надаю згоду:

  • прізвище, ім'я та по батькові;

  • адреса місця реєстрації і фактичного проживання;

  • місце народження;

  • дата, місяць і рік народження;

  • громадянство;

  • фотографія документа, що посвідчує особу або моя особиста фотографія;

  • ідентифікаційний номер платника податків та паспортні дані;

  • найменування та реквізити роботодавця або навчального закладу;

  • номер мобільного телефону;

  • адреса електронної пошти;

  • інша інформація, що надається мною ФК «МАРИН-ФІНАНС» та підпадає під визначення персональних даних.

3. Обсяг та зміст персональних даних, що підлягають обробці Товариством визначається відповідно до Закону.

4. Фактом погодження та надання цієї Згоди є проставлення мною відмітки у електронній формі під цією Згодою, що є підтвердженням того, що я, як суб'єкт персональних даних, надаю ТОВ "ФК "МАРИН-ФІНАНС" згоду на обробку та використання своїх персональних даних беззастережно і без обмежень відповідно до вимог Закону. У процесі обробки ФК «МАРИН-ФІНАНС» має право передавати отримані персональні дані третім особам (включаючи, але не обмежуючись, бюро кредитних історій, банківським установам, фінансовим установам, органам державної влади, операторам мобільного зв'язку, будь-яким третім особам, з якими ФК «МАРИН-ФІНАНС» перебуває в договірних відносинах або може в них увійти в майбутньому), за умови дотримання такими третіми особами конфіденційності та безпеки Персональних даних.

5. ФК «МАРИН-ФІНАНС» здійснюватиме обробку Персональних даних з використанням засобів автоматизації, а також без використання таких засобів.

6. Згода на обробку персональних даних надається строком на 5 (п'ять) років з дати її надання, або на інший строк, якщо такий передбачений законодавством.

7. Підтверджую, що я проінформований (а) про свої права як суб'єкта персональних даних, визначених Законом України «Про захист персональних даних», метою обробки даних, а також про той факт, що мої персональні дані включені до бази персональних даних «Клієнти», власником якої є ТОВ "ФК "МАРИН-ФІНАНС", що також є суб'єктом первинного фінансового моніторингу в розумінні Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", і, у зв'язку з цим, я не потребую подальшого письмового інформування про вказані вище обставини та інші дії, які можуть бути вчинені з моїми персональними даними.

Я, виступаючи в якості суб'єкта персональних даних, повідомлений ФК «МАРИН-ФІНАНС» про зобов'язання останнього як суб'єкта первинного фінансового моніторингу під час здійснення ідентифікації обробляти мої персональні дані для цілей запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ДАНИХ

Також надаю згоду на оброблення та передачу операторами мобільного зв'язку ФК «МАРИН-ФІНАНС» даних щодо наданих телекомунікаційних послуг, зібраних стосовно номерів телефонів вказаних в заявці.


Оберіть суму та період позики (крок 1 з 3)
Позика на суму та період
Від 25 000 до 750 000 ₴
На період, міс *
1
12
Дані позичальника
Натискаючи на кнопку "Далі" ви автоматично погоджуєтесь з умовами обробки персональних даних
* обов'язкове для заповнення
Заповніть дані дружини та поручителя (крок 2 з 3)
Дані дружини позичальника
Я неодружений
Дані поручителя
* обов'язкове для заповнення
Заповніть дані про крюїнгову компанію (крок 3 з 3)
Дані крюїнгової компании
¹ Мається на увазі довідка крюїнга про відходження у рейс. Ви можете завантажити
фото зроблене з мобільного телефону або скан-копію документу.

* обов'язкове для заповнення
Я погоджуюсь з умовами оформлення онлайн-заявки